Avgå alla!

Eftersom AIK inte vann SM-Guld 2011 måste alla avgå. Inga undantag.

Därför tar jag mitt ansvar och avgår. Detta blir med andra ord sista inlägget.

Det är några som frågat varför startade jag smguld2011.se? Det har inte direkt varit för att sprida kloka synpunkter vilket med all tydlighet framgått. Devisen har varit “Kvantitet framför kvalitet” (706 inlägg).

Syftet var att få någon som inte tänkt köpa biljett till en match att göra det. När jag tittar på hur många som klickat på länkarna till Ticnet är jag säker på att just någon faktiskt också gjort det. Jag hoppas att så är fallet.

Siten kommer ligga kvar, alltid retar det någon plastsupporter ute på landsbygden.

Nästa år då jävlar. Reklejm The Lennart 2012!!!!! som Mutumba skriv på Twitter.

Vem vet, det kanske blir något på reklejmthelennart.se nästa säsong.

Nu hoppas jag alla går all in på hockeyn. Dom behöver och förtjänar en större publik.

Till sist, Avgå Hamrén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *