SvFF, jag erkänner

Öppet brev till SvFF:

“Jag erkänner. Jag har under Allsvenska matcher yttrat saker som jag nu vill ta konsekvenserna för. Jag har vid flertalet tillfällen kränkt domare då jag skrikit svordomar riktat mot rättskiparen. Jag har också yttrat kränkande ord mot spelare i motståndarlagen. Vid varje match står jag upp, inte bara en gång utan vid upprepande tillfällen trots att jag har sittplatsbiljett.

Jag har nu insett hur fel det är med känsloyttringar på läktaren och jag kommer aktivt arbeta för att det försvinner från våra Allsvenska arenor. Jag vill inte bidra till att en domare kan bli ledsen.

Jag förstår nu att det är viktigt för svensk fotbolls framtid att alla sitter ner under matcherna då man annars kan skymma sikten för andra medmänniskor som har platser bakom mig. Det är också viktigt att jag är tyst under matcherna då andra åskådare annars kan störas.

För ovan bör jag få ett kännbart straff. Jag föreslår 10 år till livstids avstängning från alla Allsvenska matcher. Om jag kan få alla åskådare sluta upp med känsloyttringar bör 10 år vara ett rimligt straff, annars måste jag stängas av på livstid.

Hälsningar

En ångerfull AIK:are”

4 thoughts on “SvFF, jag erkänner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *