Gästinlägg

Ett gästinlägg från signaturen Mimaroben på GF med anledning av dagens försäljning av Bangura.

“Kan inte någon gå igenom alla inlägg som gjorts efter kl 15 idag och anteckna namnet på samtliga som fått ett psykbryt på GF efter det klockslaget. Sedan föreslår jag att vi kontaktar en ohederlig psykiatriker som får skriva ut stesolid åt nervvraken.

Faktum är att…

– vi som supportrar har inte hela bilden. Kan det vara så att Jens vet saker som vi inte vet? Kanske ville B1 verkligen gå vidare just i det här transferfönstret. Tror ni på fullaste allvar att det hade blivit bra om Jens och Co hade tvingat kvar B1 mot hans vilja?

– vi vet inte de exakta summorna ännu. Vi vet ingenting om vidareförsäljningsklausul.

– men om det stämmer med 50 miljoner för B1 och B2 så kvarstår faktum att det är bra med pengar. Det är klart att man skulle vilja ha ännu mer. Men vem vill inte det? Alla vill alltid ha mer.

– AIK är större än B1.

– Det är oerhört viktigt för framtida rekrytering att visa att vi låter våra spelare gå vidare när det är helt uppenbart för alla att de är mogna för större utmaningar än allsvenskan. Och alla förstod väl att B1 var för bra för allsvenskan.

Jag tycker att det ska bli oerhört intressant att se hur laget klarar av att tackla den här utmaningen. Jens gör helt rätt som inte panikvärvar just nu. Det finns ingen anledning. Europaspelet som alla skriker efter är högst osäkert och ingenting som man kan kalkylera med i en budget. Varken med eller utan B1.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *